Fritidstilbud

KVS-Bygland har et rikt tilbud til fritidsaktiviteter.
Både på og utenfor skolen, på ukedager og i helger.

KRIK

Hver mandag kl 20.00 har vi KRIK i gymsalen vår. Arrangementet er åpent for alle, både de som går på skolen og ellers ungdommer fra bygda.  Her blir det blant annet ballspill og lek samt en liten andakt.  Kristen Idrettskontakt (KRIK) er en tverrkirkelig organisasjon som ønsker å bevare, inspirere og vinne idrettsfolk til kristent liv både i idrettslag og menighet.

Tirsdagsmøte

Hver tirsdag har vi tirsdagsmøte! Møtet er i møtesalen vår kl. 20.00 og etter møtet samles vi i matsalen for kaffe, kaker og prat.
Under møtet er det lovsang, og en andakt fra en av elevene, lærerne, eller en vi har besøk av.

Alle er hjertelig velkommen!

Verkstedet

Det er ikke bare på dagtid at verkstedet ved skolen er i bruk.
Hobbyverkstedet er i full drift.
hobbyverkstedet
er en klubb som elevene kan benytte på
kveldstid til mekking og fiks på sine egne
eller andres biler, mopeder, sykkeler,
snøschootere ol.
Flott tilbud for deg som liker å holde på
med noe teknisk om kveldene.

Hest

Her på KVS-Bygland ligger alt til rette for å drive et godt hestehold! Vi har stall med 14 bokser samt mulighet for å ha 4 hester på utegang. Vi har en stor ridebane på 30*60 meter og en rundpaddock. Vi har en feltrittsløype i skogen under konstruksjon! I tillegg til alt dette har vi naturen som nærmeste nabo med milevis av flotte rideveier!
Priser på stallplass finner du under «Elevinformasjon»

Jakt

På KVS-Bygland ligger alt til rette for de som ønsker å drive med jakt både på skolen og på fritiden! Skolen disponerer et jaktterreng på over 40 000 mål og har i tillegg 2 hytter i terrenget som blir flittig brukt av elevene både med og uten lærer. Vi tilbyr også jegerprøvekurs ved skolestart hver høst. Velger du å gå Naturbruk med fordypning jakt og fiske får du jakt flettet inn i skolehverdagen, men det er også mange som velger å gå byggfag og heller jakte etter skoletid!

Hytter

Skolen har et godt utvalg av hytter på heia. Ved Jordalsvann har vi en flott hytte som for tiden er under utbygging.  Når den er helt ferdig vil den kunne romme over 20 stk.  Denne ligger ved bilveg. Stallen, Prestkåken og Grøesbu  ligger på Grådåsheia, med relativ kort avstand seg imellom.  Det er ca 11 km å kjøre fra skolen, og i tillegg et par km å gå innover heia. Grøesbu har plass til 15 gode venner. 2 soverom + hems og oppholdsrom.
Prestkåken har 3 senger og Stallen 2.
Like ved hyttene har vi båt og det er gode fiskevann.
For rypejegere er Grøesbu et godt utgangspunkt

Send message via your Messenger App